Emil Bader

Lägre elkostnad och enklare fakturor!

Vad innebär gemensam el för dig som medlem i Pumpan 1 – hur väljs leverantör och hur betalar du din el? Styrelsens Emil Bader reder ut begreppen och berättar hur det gick till när vi på ett år gick från 180 till 2 elabonnemang. Läs hela artikeln nedan:

Infokampanj – gemensam el

2 thoughts on “Lägre elkostnad och enklare fakturor!

 1. Allt detta är bra Emil men som jag tidigare har efterlyst men inte fått något svar på är var på nätet jag fortsättningsvis kan följa min elförbrukning dag för dag som jag har kunnat göra hos vår tidigare elleverantör Fortum parallellt med Vattenfall.

  1. Hej Bengt,

   Det finns en kostnad kopplad till att få inloggningsuppgifter till systemet där du kan följa din elförbrukning. Beroende på hur hög kostnaden är kommer vi i styrelsen resonera om hur den extrakostnaden ska debiteras, på varje boende eller hela föreningen. Innan något beslut tas behöver vi veta hur mycket det kostar att lägga till användare, och därför har jag frågat om detta från vår kontaktperson som hanterar systemet.

   Han har tyvärr inte återkommit ännu, men jag ligger på!

   Så fort jag fått ett svar kan vi resonera om hur vi ska lägga upp kostnaden. Jag hoppas att du inom snar framtid kan gå in och följa din elförbrukning så ofta du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *