Linus Bergqvist

Riksbyggen förvärvar ISS

I dagarna har avgiftsavier och hyresavier skickats ut via brev till våra medlemmar och hyresgäster i föreningen. Det som är annorlunda i detta utskick är att avierna kommer från Riksbyggen.

Detta är helt korrekt och i linje med Riksbyggens förvärv av hela ISS Fastighetsägare/Ekonomiförvaltning som genomfördes den 30e juni 2017.

De medlemmar och hyresgäster som anmält och använder e-faktura kommer för detta utskick att se ISS Facility Services AB, detta kommer att ändras och förväntas att synas inför nästa kvartals utskick.

Föreningens ekonomiska förvaltning har sedan ombildningen 2004 hanterats av ISS Ekonomiförvaltning AB, vilket är en del av Riksbyggens förvärv. I och med förvärvet övergår föreningens ekonomiska förvaltning till Riksbyggen.

När vi får information om nya kontaktuppgifter kommer vi att publicera dem direkt på vår hemsida under Kontaktinformation. Tills dess gäller nuvarande e-post och telefonnummer när ni vill ställa frågor kring avgifter, avier och beställa utdrag ur lägenhetsregistret etc.

Läs mer på länken nedan,
http://forvaltarforum.se/2017/08/17/riksbyggen-vaxer-med-forvarv/