Henrik Lundström

Renovering av cykelförråd

Det är dags att ge våra cykelförråd en välbehövlig renovering. Detta medför att cykelförråden behöver tömmas och att de därefter är otillgängliga i ca två veckor. Under denna period behöver du således förvara din cykel på annan plats.

Du som har din cykel i förrådet vid Storgatan 56 behöver flytta den senast 4 oktober kl. 07.00

Du som har din cykel i förrådet mellan Storgatan 50 och 54 behöver flytta den senast 11 oktober kl. 07.00

Därefter kvarlämnade cyklar och andra föremål kommer att tas om hand och förvaras på annan plats i sex månader för att därefter kasseras. Om så behövs kommer lås och/eller vajer att klippas för att möjliggöra bortforsling. Vi ber dig också att respektera att cykelförråden är avsedda för förvaring av cyklar som regelbundet används, för långtidsförvaring hänvisas till lägenhets- eller vinds-/källarförråd.

Vi beklagar det besvär detta medför, men du är snart välkommen att ställa din cykel i ett uppfräschat och förhoppningsvis rymligare förråd!

Har du frågor? Läs vår FAQ med vanliga frågor och svar.


Emptying and renovations of bicycle sheds

The bicycle sheds will undergo renovations during October and thus needs to be emptied. The renovations are expected to take two weeks, during this period you’ll have to store your bike elsewhere. 

If your bike is placed in the shed outside Storgatan 56, you have to remove it before 7:00 am on October 4th

If your bike is placed in the shed between Storgatan 50 and 54, you have to remove it before 7:00 am on October 11th

Bicycles that haven’t been removed by these dates will be removed, kept in storage for six month and then discarded.

We are sorry for any inconvenience caused. If you’ve got questions, don’t hesitate to contact the board at styrelsen@pumpan1.se